1-2 80 min Knippla

Laget: Hampus - Kalle, Johan, Kevin, Erik W - Ole, Petter, Christopher - Frank, Ferna, Jocke Ek
På bänken: Jocke Ed, Thomas, Silow, Jompa

Det blev tyvärr en deja vu från förra året när Knippla tog 3 poäng på vår hemmaplan.

Vi börjar med att föra spelet något utan att spela bra. Knippla kommer upp ibland men kommer inte längre än till straffområdet. Efter 10 minuter vänder Ferna bort sin försvarare på vänsterkanten och slår in bollen men Frank hinner inte fram. 5 minuter senare kommer Jocke in i straffområdet och fälls men domaren friar. Vi för spelet men har svårt att komma till farliga avslut. Knippla spelar fysiskt och spelar ofta på deras duktiga anfallare 'Arvid' som håller i bollen och skapar stundtals oreda i vårt försvar. I den 34:e minuten får Knippla bollen mitt på våran planhalva och slår in bollen i straffområtet där vi inte har 100 %-ig markering och deras anfallare som nickar in bollen i mål. Efter målet blir vi lite stillastående. Vi slår många långbollar centralt som deras mittbackar nickar bort. Vi har vissa anfall som är riktigt bra men vi får inte till till sista passningen. 0-1 i paus trots att vi varit det bättre laget.
Andra halvlek är en konstant press från vår sida där Knippla knappt kommer över halva plan under första kvarten. Vi spelar ett riktigt bra passningsspel fram till straffområdet där vi inte få till den sista passningen. Efter drgt 20 minuter in i halvleken vinner Silow bollen på mitten av Knipplas planhalva och dribblar förbi några spelare för att sedan lämnar över bollen till Thomas som passar Ferna som blir fri och gör inget misstag. Vi fortsätter pressa och både Ole och Petter har farliga skott men de går strax över. Knippla börjar gå på knäna men har några farliga kontringar som 'Arvid' nästan ensam skapar ett par farliga chanser. Jompa som har kommit in har några halvchanser bl.a. är han nära att styra in ett misslyckat skott.När det är 10 minuter kvar slår vi en lite för lös bakåtpass där Hampus tvekar något och 'Arvid' hinner först och rundar Hampus och lägger bollen i öppet mål. Vi tappar spelet efter målet men lyckas få till en slutforcering och skapar några chanser, Ole är nära vid både en hörna och en frispark men bollen vill inte in. Tiden rinner ut och vi får inte med några poäng denna gången.